7 Şubat 2012 Salı


6 yorum:

  1. Bu ne güzel bir şey Yusuf bey. Bak bak doyamadım. İyi geceler, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzeller Nurten Hanım. Müjde Hanım ve Bücürük eminim çok sevecekler. Teşekkür ederim. Size de iyi geceler. Sevgiler.

      Sil
  2. yusuf bey çok tatlılar benimde kekliğim vardı onbeş sene benimleydi kaçtı gitti çok ağladım hayvan sevgisi bir başka oluyor muhabbet kuşlarım vardı ölüyorlar bana ağlamak düşüyordu artık almıyorum dayanamıyorum ölümlerine sizinde kediniz var hayvan seversiniz sevmeyenler çok uzun bir yorum oldu okurken sıkılmayın teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Sayan Hanım :) Aslında evde evcil hayvan beslemek çok güzel bir duygu... zaman içinde o kadar çok alışıyor ki insan sanki ailenin bir ferdi gibi ...ama yok olmaları halinde çok üzülüyoruz. Yorumunuzu okurken sıkılmadım aksine severek okudum.
      Beğeni ve yorumunuz için teşekkür ederim. Saygılar.

      Sil
  3. Günaydın Yusuf Bey, gerçekten çok tatlılar..:)Evet ben de katılıyorum size Yusuf Bey.. Biz de de muhabbet kuşu vardı insan aileden biri gibi o kadar alışıyor ki; ölmüştü ve tüm aile çok üzüldük. Ben de artık istemiyorum diye tavrımı koydum. Ama ne çare bu defa da balık aldılar..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Hanife Hanım :) Aslında bende istemiyorum ama Vanilin ile evimi paylaşıyorum. O benim can yoldaşım. Beğeni ve yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgiler.

      Sil